Rekommenderade hotell i Dubrovnik Regionen


Hotell Croatia

Hotell Croatia ligger i ett vackert läge på en halvö med utsikt över Adriatiska havet på ena sidan och den pittoreska gamla staden Cavtat på den andra. Beläget i omedelbar närhet av Dubrovnik International Airport (5km) och bara 18 km från Dubrovnik är Cavtat en helt fantastisk plats för konferens och kongresser.

Med 480 rum, fem standard sviter och två president sviter erbjuder alla bekvämligheter som behövs för en trevlig vistelse och utbud av faciliteter och tjänster, inklusive hälsocenter, inomhus-och utomhuspooler, flera a la carte restauranger och barer kommer säkert att uppfylla gästernas behov. 8 konferenslokaler med plats för 30-850 personer, trådlöst internet, business center, internethörna och stort utställnings område stöds av den senaste audiovisuella utrustningen.

Vårt professionella team kommer att säkerställa smidiga och framgångsrika mottagningar och cocktailpartyn i hotellsalongerna och på terrassen med magnifik utsikt gör din konferens till en minnesvärd händelse. Vi erbjuder utmärkt boende, moderna konferensfaciliteter, god mat och avkopplande bekvämligheter är Hotel Kroatien ett idealiskt val för företag såväl som för fritidsresenären.

Hotell Croatia Cavtat

Frankopanska 10, Cavtat

+385 20 300 300, fax: +385 20 300 310


Senast uppdaterad: 18.10.2019
  • Booking.com