Hotell i Dubrovnik och Dubrovnik Regionen

Jämför hotellpriser, läs gästbetyg och hitta fantastiska rabatter på hotell online i Dubrovnik, Kroatien

Hotellen i Dubrovnik finns belägna på tre större ställen: Lapad, Gruž och Ploče..

Ploče är delen närmast Gamla Stan och ansedd som den mest prestigefyllda delen. Vackra trädgårdar, charmiga villor, underbara stränder och den bästa utsikten över Gamla Stan är de karaktäristika som bäst beskriver Ploce. De finaste hotellen finns att hitta här.

Lapad är den nyare delen av Dubrovnik, väldigt vacker omgiven av Medelhavsvegetationen, sand såväl som klippstränder och en vacker utsikt över Elafiti öarna.

Gruž är ochså en nyare del av Dubrovnik, här hittar man den största hamnen och huvudmarknaden finns belägna här. Gruz är inkörsporten till Dubrovnik från västsidan.

Booking.com

Hotels located at Ploče

Hotell Excelsior

Hotel Excelsior Dubrovnik

Dubrovnik Hotell Excelsior, är ett av de finaste hotellen vid Medelhavet enligt Sunday Times, det är ett lyxigt fem-stjärnigt hotell och en del av Adriatic Luxury Hotels Group. Beläget på nära gångavstånd ligger UNESCOS världsarv, den vackra gamla stan i Dubrovnik med utsikt över det Adriatiska havet.

Address: Put F. Supila 20, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Excelsior


Grand Villa Argentina

Grand Villa Argentina Dubrovnik

Grand Villa Argentina kombinerar elegans och exsklusivitet in i minsta detalj. Detta lyxiga hotell ligger idealiskt beläget precis utanför Dubrovniks gamla murar. Från hotellet har man en fantastisk utsikt över havet, ön Lokrum, gamla hamnen, hotellets trädgård och stranden.

Address: Put F. Supila 14, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Grand Villa Argentina


Villa Dubrovnik

Villa Dubrovnik

Villa Dubrovnik är en av Kroatiens exklusivaste hotell och har fått flera utmärkelser för sitt boutique hotell, här kan man verkligen uppleva den högsta nivån av lyx och stil i en av världens mest berömda städer. Prominent beläget på klipporna över Dubrovniks vackra område, Sveti Jakov, ligger Villa Dubrovnik på bara några minuters avstånd från gamla stan i Dubrovnik.

Address: Vlaha Bukovca 6, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Villa Dubrovnik


Hotels located at Pile, just in front of the Old Town and hotels inside Old Town Dubrovnik

The Pucić Palace

The Pucić Palace Dubrovnik

Femstjärnigt hotell i hjärtat av gamla stan i Dubrovnik. Pučić Palace är ett av noblaste och finaste huset i city och har stora, dramatiska ytor, lyxiga rum, och en upphöjd terass. Gäster på detta hotell njuter av utrymme och bekvämligheter som man förväntar sig i ett Renässans palats.

Address: Ulica od Puca 1, Gamla stan, 20000 Dubrovnik, Kroatien

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Pucić Palace


Hilton Imperial Dubrovnik

Hilton Imperial Dubrovnik

På det anrika Hilton Imperial har man utsikt över den gamla stan i Dubrovnik och det klarblå vattnet .Orginalet byggdes 1895, och renoverades komplett 2005, hotellet har bevarat sin charm och sfär från svunna tider men erbjuder ändå modern teknologi och de nyaste anordningarna.

Address: Marijana Blažića 2, Pile, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hilton Imperial Dubrovnik


Hotell Stari Grad Dubrovnik

Hotel Stari Grad Dubrovnik

Stari Grad är ett av endast två hotell belägna innanför stadsmurarna i gamla stan i Dubrovnik. Det här historiska byggnaden besitter åtta rymliga rum och gratis Wi-Fi. Alla rummen på hotell Stari Grad har luftkonditionering, Sat Tv och safebox. Alla rum har badrum med hzdromassage dusch.

Address: Od Sigurate 4, Old Town, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Stari Grad Dubrovnik


Hotels located at the peninsula Lapad

Hotell Dubrovnik Palace

Hotel Dubrovnik Palace

World Travel Awards - Kroatiens ledande hotell och Kroatiens ledande Spa Resort. Hotellets wellness-och spa-center, konferensrum, superb gastronomi, nattklubb och spektakulärt terrasser med hänförande utsikt över havet gör det här till det första valet för en minnesvärd och lyxig vistelse.

Address: Masarykov put 20, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Dubrovnik Palace


Boutique Hotell Kazbek

Boutique Hotel Kazbek Dubrovnik

Hotellet byggdes 1573, av en av Dubrovniks adelssläkter Zamanja som använde det som sin sommarbostad. Kazbek är nu helt renoverat till högsta standard och har återfått sin ursprungliga skönhet och funktion som sommarbostad för gäster med höga krav på intimitet och kultur kombinerat med moderna faciliteter.

Address: Lapadska Obala 25, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Boutique Hotel Kazbek


Hotel More

Hotel More Dubrovnik

Detta är ett exklusivt femstjärnigt boutiquehotell som ligger i bukten Lapad, som är en av de vackraste delarna i Dubrovnik. Hotellet utsikt över lugna gröna pinjeträd, av Medelhavets vegetation rikligt på färg och dofter, det azurblå havet, klipporna och alla de minnesvärda solnedgångarna, kommer att få resenärer och gäster att vilja återvända till Dubrovnik om och om igen.

Address: Ul. Kardinala Stepinca 33, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel More


Hotell Bellevue Dubrovnik

Hotel Bellevue Dubrovnik

Ett paradis för alla sinnen, Hotell Bellevue kommer att slunga dig in i en värld av lyx och elegans. Hotell Bellevue är ett unikt hotell i Dubrovnik, perfekt för kräsna gäster, som uppskattar förstklassig service och uppmärksamhet in i minsta detalj. Beläget på en spektakulär klippa 30 meter över Miramare-bukten, ligger Hotell Bellevue på gångavstånd från Gamla stan, och alla de 91 rummen och sviterna har fantastisk havsutsikt.

Address: Pera Čingrije 7, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Bellevue Dubrovnik


Hotell Rixos Libertas Dubrovnik

Hotel Rixos Libertas Dubrovnik

Hotellet ligger ca. 24 km från Dubrovniks internationella flygplats. Rixos Libertas Dubrovnik är ett hem för 254 rum och sviter modernt designade med respektingivande inspirerande havsutsikt. Med en stor spa-avdelning med inomhus-och utomhuspooler som erbjuder panoramautsikt över havet, är detta 5 stjärniga hotell beläget på en 15-minuters promenad från gamla stan i Dubrovnik.

Address: Liechtensteinov Put 3, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Rixos Libertas Dubrovnik


Hotell Kompas

Hotel Kompas Dubrovnik

Hotell Kompas ligger beläget vid den vackra Lapad viken med utsikt över havet och renoverades helt 2015. Lapad området i Dubrovnik är känt för sin strand och populära promenadgator.

Address: Liechtensteinov Put 3, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Kompas


Hotell Uvala

Hotel Uvala Dubrovnik

Hotell Uvala är en blandning av modern, enkel design och traditionell medelhavskultur.Uvala Hotelle ligger vid Lapadviken nära en fin strand, ca 10 minuter med bil från gamla stan i Dubrovnik eller 40 minuter till fots,busshållplatsen ligger också precis framför hotellet. Kulturanda och Wellness är närvarande över hela hotellet, från exotiska dofter i interiören till makrobiotiska restaurangmenyer.

Address: Masarykov Put 6, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Uvala


Hotell Villa Wolff

Hotel Villa Wolff Dubrovnik

Villa Wolff är en trevligt hotell vid havet och rankas som ett Boutique & Beach Hotell beläget vid bukten Uvala Lapad, endast 10 minuter med bil eller buss från Gamla staden Dubrovnik. Hotellet prioriteras speciellt av entusiaster som uppskattar enmed unik, romantisk,och fantastisk miljö med sin medelhavsrestaurang och sitt kristallklara Adriatiska hav.

Address: Nika i Meda Pucića 1, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Villa Wolff


Hotell Ariston

Hotel Ariston Dubrovnik

The Ariston Hotell ligger på halvön Lapad i byn Babin Kuk, som sträcker sig längs det kritallklara vatten i Adriatiska havet, på bara ca 3km avstånd från centrum i gamla stan Dubrovnik. Komfort, kvalitet och atmosfär är alla mycket viktigt element på Hotell Ariston.

Address: Kardinala Stepinca 31, Dubrovnik

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Ariston


Hotell Royal Palm

Hotel Royal Palm Dubrovnik

Royal Palm Hotell är ett lyxhotell 4 km från den av Unesco beskyddade staden gamla staden i Dubrovnik. Alla rum är modernt möblerade och har flat-screen kanal TV och en minibar. Rummen har antingen havsutsikt eller över parken.

Address: Kardinala Stepinca 31, Dubrovnik

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Royal Palm


Hotell Royal Princess

Hotel Royal Princess Dubrovnik

Beläget precis vid havet i Lapad viken ligger Hotell Royal Princess som erbjuder fantastisk havsutsikt. Anläggningen har en à la carte restaurang med en stor terass som överblickar det Adriatiska havet och de närliggande öarna.

Address: Kardinala Stepinca 31, Dubrovnik

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Royal Princess


Hotell Neptun Dubrovnik

Hotel Neptun Dubrovnik

Hotell Neptun Dubrovnik är en lugn strandnära fastighet på halvön Lapad. Omgivet av doftande pinjeträd, ståtar hotellet med en magnifik panoramautsikt över havet. De flesta rummen har balkong. Gästerna kan njuta av den fantastiska utomhuspooler (en klippa och pool för barn) eller helt enkelt hoppa in i den glittrande Adriatiska havet.

Address: Kardinala Stepinca 31, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Neptun Dubrovnik


Valamar Lacroma Dubrovnik

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik

En av Dubrovniks premium fritidshotell, med en harmoni och styling i en vacker miljö. Inbäddat i härliga avskildhet mitt i den lummiga grönskan pa Babin Kuk halvön, sätter arkitekturen och stilen sin prägel pa detta hotell. Bekväma rum och lyxiga sviter erbjuder spektakulära vyer över Elafitiöarna och Medelhavet.

Address: Iva Dulčića 34, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Valamar Lacroma Dubrovnik


Valamar Dubrovnik President Hotell

Valamar Dubrovnik President Hotel

Valamar Dubrovnik President Hotell ligger ovanför en strand i den attraktiva miljön på halvön Babin Kuk, 6 km från Gamla Stan Dubrovnik. Hälsospa i medelhavstil erbjuder sinnliga kurer för ert välbefinnande. Entré till detta spa och till gymmet är gratis. Valamar Dubrovnik President erbjuder boende i rymliga och bekvämt inredda rum. Varje rum har en rymlig terrass med en unik utsikt över det kristallklara havet och Elafitiöarna.

Address: Iva Dulčića 142, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Valamar Dubrovnik President Hotel


Valamar Club Dubrovnik Hotell

Valamar Club Dubrovnik Hotel

I en fantastisk Medelhavsomgivning, ligger Valamar Club Dubrovnik vid stranden på halvön Babin Kuk på bara några minuter från den magiska Dubrovniks gamla kvarter. Med fokus på sport, underhållning och evigt nöje i solen för alla åldrar, är detta Hotell Club Dubrovnik det definitiva valet för personer med krav på aktivitet och familjesemestrar i Kroatien.

Address: Iva Dulčića 18, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Valamar Club Dubrovnik Hotel


Hotell Tirena

Hotel Tirena Dubrovnik

Tirena Hotell ligger på Babin Kuk halvön, oliv, pinje och cypresser prasslar i den varma brisen och gör Tirena Hotell till den perfekta platsen att resa till för en avkopplande semester i Kroatien. Trots den fridfulla miljön på detta hotell, är Dubrovniks gamla muromgärdade stad på nära avstånd med sitt liv och myller av människor.

Address: Iva Dulčića 41, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Tirena


Hotell Argosy

Hotel Argosy  Dubrovnik

Från det ögonblick du anländer till det grönskande atrium lobbyn kommer du att inse avkoppling står i centrum på Argosy Hotell. Detta resort ligger mitt i frodig grönska vid stranden på halvön Babin Kuk, nära den fascinerande gamla stan av Dubrovnik. Klasar av apelsin, oleander, palmer och pinjeträd färgar terrassens lobbybar och skänker skuggade andrum under heta, långa dagar - perfekt för din solsemester i Kroatien.

Address: Iva Dulčića 41, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Argosy


Hotell Lapad

Hotel Lapad Dubrovnik

Klassas som ett av de 30 charmigaste hotellen i Europa, erbjuder Hotell Lapad en möjlighet att skapa minnen av glädje omgivet av traditionell Dubrovnik arkitektur. Belägen på Lapadhalvön hotellet är en kombination av traditionella värden i det förflutna och det bästa som modern service har att erbjuda. Omgiven av gamla trädgårdar med rik Medelhavsgrönska står den eleganta byggnaden stolt vid kusten.

Address: Lapadska obala 37, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Lapad


Grand Hotell Park

Grand Hotel Park Dubrovnik

Grand Hotell Park i Dubrovnik är en exklusivt design hotell beläget i hjärtat av Dubrovnik. Med sina 244 moderna och välutrustade sviter med utsikt över havet och Lapadbukten med sin strandpromenad, är detta Dubrovnik hotell en perfekt blandning av italiensk design och arkitektur, funktionalitet och harmoni.

Address: Šetalište kralja Zvonimira 39, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Grand Hotel Park


Hotell Zagreb

Hotel Zagreb Dubrovnik

Mitt i en lummig trädgård och med imponerande pinjeträd, åtnjuter Hotell Zagreb ett utmärkt läge på den mest fantastiska promenaden i Dubrovnik, med en strand och ett flertal restauranger och kaféer i närheten .. den välskötta miljö och med en trädgård som noga tas om hand, skänker detta hotell en speciell charm.

Address: Šetalište kralja Zvonimira 5,, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Zagreb


Hotell Vis

Hotel Zagreb Dubrovnik

Hotellet är ett idealiskt val för alla som vill koppla av på stranden eller ha en avslappnande semester. Utsikten över Elafitiöarna vid solnedgången kommer att bli en av de vackraste bilden av din semester. Ställ in siktet direkt på den privata stenstranden i Uvalaviken, Hotell Vis ligger omgiven av pinjeträd. Dubrovniks gamla stad med sina mytomspunna murar,kan nås inom en 10-minuters bussresa.

Address: Masarykov Put 4, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Vis


Hotell Splendid

Hotel Splendid Dubrovnik

Beläget i en lummig medelhavsgröndks som leder ner till en stenstrand, ligger Splendid Hotell i Dubrovnik i Lapadviken. En vanlig buss avgår var 15 minut till Dubronviks Gamla Stan. Rummen har har luftkonditionering och en rymlig balkong. De flesta rum har vacker havsutsikt medan andra har utsikt över en park.

Address: Masarykov Put 10, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Splendid


Hotell Komodor

Hotel Komodor Dubrovnik

Komodor Hotell är ett av de äldsta hotellen på Lapadhalvön och ett typiskt exempel på den gamla Dubrovnikstilen med sin stenarkitektur. Njut av en intim atmosfär, mycket personlig service och lite nöje som erbjuds på detta lilla Dubrovnik hotell. Hotell Komodor fick ISO 9001:2000-certifiering under 1999 och ISO 22000:2005-certifiering under 2006 som ges av Bureau Veritas kvalitetscertifiering.

Address: Masarykov Put 5, LAPAD, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Komodor


Hotell Petka

Hotel Petka Dubrovnik

Hotell Petka är beläget i Gruž hamn, på bara en 20 minuters promenad från Gamla stan i Dubrovnik och stranden i Lapadbukten. Alla rum har satellit-TV och gratis Wi-Fi. Gamla stan kan lätt nås med buss som stannar precis framför hotellet. Rummen har havsutsikt och balkong och alla rum är luftkonditionerade.

Address: Obala Stjepana Radića 38, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Petka


Hotell Adria

Hotel Adria Dubrovnik

Detta hotell kommer utan tvekan att motsvara dina förväntningar. Nytt, modernt inrett hotell som ligger i ett utmärkt läge och har utsikt över Elafitiöarna, hamnen Gruz och Lapadbukten. Dalmatiska specialiteter i hotellets restaurang, trevlig atmosfär och cocktailbar samt vänlig personal kommer att göra din vistelse oförglömlig. Hotellet ligger bara 2,5 km från Gamla Stan i Dubrovnik.

Address: Radnička 46, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Adria


Hotell Berkeley

Hotel Berkeley Dubrovnik

Hotell Berkely ligger ovanför Gruzhamnen i Dubrovnik. Som ett av de få familjeägda hotell och drivs som ett boutique hotell i Dubrovnik, får våra gäster som bor hos oss erfara en varm och uppskattad gästfrihet, en riktig "hem". På Berkeley Hotell finns rum och svit boende och det finns det något för varje typ av resenär.

Address: Andrije Hebranga 116A, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Berkeley


Hotell Ivka

Hotel Ivka Dubrovnik

Hotell Ivka är ett modernt 3-stjärnigt hotell beläget på halvön Lapad i Dubrovnik. Hotellet är öppet året runt och har bra förbindelser med goda och täta busslinjer till Gamla stan. Med enastående faciliteter och utmärkt service är detta hotell ett perfekt val för alla.

Address: Sv. Mihajla 21, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Ivka


Hotell Perla

Hotel Perla Dubrovnik

Hotell Perla ligger i Dubrovnik, på en vacker bilfri strandpromenad som leder till Lapadbukten, bara 3 km från Gamla Stan Dubrovnik och med lättillgängliga bussfärbindelser på gångavstånd till stora sandstranden, och i närheten av många restauranger och barer.

Address: Šetalište Kralja Zvonimira bb, LAPAD, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Perla


Hotell Adriatic

Hotel Adriatic Dubrovnik

Hotellet ligger mitt i en pinjeskog och mycket nära till havet och stränderna i bukten Lapad, 4 km från sevärdheterna i den historiska staden Dubrovnik. Det finns en direkt reguljär bussförbindelse till Dubrovnik. Den vackra Lapadbuktens strandpromenad med ett komplex av affärer, restauranger och caféer samt ett stort köpcentrum ligger inom gångavstånd från hotellet.

Address: Šetalište Kralja Zvonimira bb, LAPAD, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Adriatic


Hotell Sumratin

Hotel Sumratin Dubrovnik

Med ett pittoreskt läge i hjärtat av den vackraste promenaden i Dubrovnik, ligger Hotell Sumratin omgivet av en privat, lummig medelhavsgrönska, bara 300 meter från stranden. Med anor från 1918, har fastigheten en intressant arkitektur och stenmurar med en stor terrass. Den renoverades 2010. Alla Sumratins rum har luftkonditionering, satellit-TV och telefon.

Address: Šetalište kralja Zvonimira 9, LAPAD, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Sumratin


Hotels located in Dubrovnik Riviera

Radisson Blu Resort & Spa

Radisson Blu Resort and Spa Orašac

Hotellet ligger vid havskanten i pittoreska omgivningar på Dubrovnik Rivieran, Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovnik Sun Gardens har härliga trädgårdar med medelhavsinspiration och ligger nära de många sevärdheter som finns. Besök det historiska Dubrovnik med sin gamla, charmiga stadsdel på 10 km avstånd från hotellet och lättillgängligt med både buss eller båt transfer. Boka det perfekta semestern på detta förstklassiga resort och upptäck på egen hand varför detta hotell skiljer sig från de övriga fem- stjärniga hotellen i Dubrovnik.

Address: Na Moru 1, Orašac, Dubrovnik, Croatia | Distance to Dubrovnik: 10 km

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Radisson Blu Resort & Spa


Hotell Croatia | Cavtat

Hotel Croatia Cavtat

Beläget rätt över viken från gamla stan i Dubrovnik, är Hotell Croatia Cavtat det ledande fem-stjärniga hotellet med konferens möjligheter i södra delen vid det Adriatska havet. Inbäddat i skog och lummig medelhavs vegetation skänker detta fem stjärniga hotell i Cavtat, Dubrovnik en lugn och naturskön upplevelse. Hotellet smälter ihop med naturen och är ett perfekt val gör den kräsne resenären.

Address: Frankopanska 10, Cavtat, Dubrovnik Riviera, Croatia | Distance to Dubrovnik: 18 km

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Croatia in Cavtat


The Remisens Family Hotell Albatros | Cavtat

The Remisens Family Hotel Albatros Cavtat

Remisens familje Hotell Albatros är ett all-inclusive hotell med fyra stjärnor. Hotellet är beläget precis vad havet i Cavtat. Det här är det idealiska valet av hotell för familjer som vill koppla av och ha en rolig semester vid havet. Läget är perfekt för personer som söker lugn och avslappning.

Address: Od Žala,1, 20210 Cavtat, Dubrovnik Riviera, Croatia | Distance to Dubrovnik: 18 km

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Albatros in Cavtat


The Remisens Family Hotell Epidaurus | Cavtat

Hotel Iberostar Epidaurus Cavtat

Hotel Epidaurus, ligger i den lilla kustaden Cavtat, det är ett trevligt hotell med tre stjärnor. Hotell Epidaurus är det givna valet för de som söker en avkopplande semester vid strandkanten eftersom hotellet ligger beläget precis vid havet. För de som vill vara aktiva finns det dock många olika vattensporter att prova på som dykning, vatten skidor och windsurfing.

Address: Od Žala 1, 20210 Cavtat, Dubrovnik Riviera, Croatia | Distance to Dubrovnik: 20 km

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Epidaurus in Cavtat


Hotell Astarea Resort | Mlini

Hotel Astarea Resort in Mlini

Beläget i Mlini nära Dubrovnik hittar man Hotell Astarea omgivet av det milda Medelhavs klimatet, skönhet och gästvänlighet. Hotellet är en oas av frid för alla de som önskar spendera och njuta av en kvalitativ och hälsosam semester. Här får man ett boende som erbjuder trädgårdar, havsutsikt över öarna och som ger möjlighet till en härlig avkoppling från det hektiska vardags livet. Detta blir ett semester minne för livet.

Address: Marka Marojice 40, 20207 Mlini, Dubrovnik Riviera, Croatia | Distance to Dubrovnik: 12 km

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Astarea Resort in Mlini


Admiral Grand Hotell | Slano

Admiral Grand Hotel in Slano

Situated only 29 km from Dubrovnik, the Admiral Grand Hotel is located directly at the beach in the natural bay of Slano. Surrounded by scenic nature and 5-star luxury, the property features luxuriously equipped rooms and many more amenities. Utmost attention is paid to providing delicious local and international cuisine, that will satisfy even the most demanding palate. The impressive indoor and outdoor swimming pools invite you to relax.

Address: Ruđera Boškovića Bb, Slano, Dubrovnik Riviera, Croatia | Distance to Dubrovnik: 29 km

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Admiral Grand Hotel in Slano


Hotell Faraon | Trpanj | Pelješac Peninsula

Hotel Faraon in Trpanj on Pelješac Peninsula

Hotel Faraon is located in the pituresque township Trpanj on Pelješac Peninsula, only ten meters above one of the most beautiful sandy beaches in the area and offers a beautiful view at the sea. The hotel has 116 rooms and was partially renovated in 2008 year. With balcony and beautiful sea view, bathroom with shower and hairdryer, rooms are equipped with air-condition, cable television and telephone.

Address: Put Vila 1, 20240 Trpanj, Pelješac Peninsula, Croatia | Distance to Dubrovnik: 108 km

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Faraon in Trpanj


Hotels located on islands Lopud, Šipan, Korčula and Mljet

Lafodia Hotell & Resort | Island Lopud

Lafodia Hotel and Resort on Island Lopud

Far from the city's bustle, surrounded by sea and palm trees, Hotel Lafodia is the perfect place if you're looking for relax in an exclusive location. This four stars hotel has become a byword for peaceful holidays amongst the clear waters that surround the Lopud Island which is better known as "The Island in the middle". You will be amused to be in such a nature and peaceful landscape, experiencing unforgettable moments of harmony and tranquillity while relaxing completely.

Address: Obala Iva Kuljevana 51, Lopud Island, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Lafodia Hotel & Resort


Hotell Božica | Island Šipan

Hotel Božica on Island Šipan

In the close proximity of Dubrovnik, on the very shores of the Island of Šipan, the largest island of the famous Elafiti archipelago near Dubrovnik, the Hotel Božica has found its place under the sun. The Hotel guarantees comfort and offers all the beauty of the island – tranquility and quietness, col-ours and scents.

Address: Ulica Br. 13, 1D, 20223 Suđurađ, Island Šipan, Dubrovnik, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Božica on Island Šipan


Hotell Korsal | Island Korčula

Hotel Korsal on Island Korčula

Welcome to a newly opened 4-star family hotel situated in a traffic free zone and immediate vicinity of a comfortable beach which provides a perfect setting for your ideal holidays in the thousand-year-old city of Korčula. Our luxurious rooms, fully furnished with natural materials and overlooking the sea are a synonym for comfortable accommodation and our hospitable and discrete staff will help you enjoy the holidays of your dreams.

Address: Šetalište Frana Krsinića 80, 20260 Korčula Island, Dubrovnik Riviera, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Korsal on Island Korčula


Hotell Odisej | Island Mljet

Hotel Odisej on Island Mljet

Nestled among the Aleppo pine and evergreen oak trees of Mljet National Park, the three-star Hotel Odisej Mljet is situated on the greenest of all the Adriatic islands, surrounded by unspoilt nature. With two crystal-clear lakes at its heart, beautiful hiking and biking paths, the cool blue waters of the Adriatic in front of you and days filled with sunshine, our hotel in Mljet, Dubrovnik is a memorable island retreat.

Address: Pomena b.b., 20226 Goveđari Island Mljet, Dubrovnik Riviera, Croatia

Hitta de bästa hotellerbjudandena ! | mer information om Hotel Odisej on Island Mljet
Senast uppdaterad: 11.2.2023
  • Booking.com