Dubrovnik Barer och Nattliv, det bästa nattlivet

Klockan är bara 22.00 och du har just avslutat en utsökt middag bestående av fisk eller skaldjur med ett gott vin på någon av alla restauranger som finns inne i Gamla stan i Dubrovnik. Nu är det dags att fortsätta till en bar eller gå på club!


Ta din tid allt, mycket beror på ditt sällskap

Det romantiska nattlivet

Om du är på semester med någon kär person föreslår vi att du börjar på cafe baren Buža. Den ligger precis utanför stadsmuren med en fantastisk utsikt över havet och ön Lokrum. Det brukade tidigare vara ett ”hemligt ställe” för lokala stadsbor men ryktet spred sig och nu är det omåttligt populärt. Var beredd på att vänta på bord under högsäsong.

Det är avslappnad atmosfär med ljus på borden. Det kan även vara värt ett besök här på dagtid, ta med badkläder och doppa dig medan isen sakta smälter i din cocktail. Inne i Gamla stan finns det många barer väldigt nära varandra, om du inte kan välja följ strömmen...


Populära barer att besöka

Populariteten bland de olika barerna i Dubrovnik varierar från säsong till säsong, nya ställen poppar upp och får rykte om sig att vara ”inne” just den säsongen. Eftersom gamla stan inte är speciellt stor är det enkelt att hitta de mest populära ställena.

Tips: promenera runt Dubrovniks katedral, och du kommer att hitta det du letar efter.


Clubbing

Om du älskar att dansa och clubba, finns det olika möjligheter att välja bland i Dubrovnik.

Skybar, belägen precis utanför ingången vid Pile Gate.

Nightclub och Cocktail Bar Revelin hittar du inuti det medeltida fortet Revelin.

Beach Club Banje utanför stadsmurarna i gamla stan Dubrovnik.Senast uppdaterad: 17.10.2019
  • Booking.com