• Booking.com

Billiga semesterlägenheter i Dubrovnik


Villa Konalić

Villa Konalić Dubrovnik Villa Konalić Dubrovnik

Villa Konalic är belägen i den pittoreska delen kallad Rijeka Dubrovacka, mer exakt Rožat Donji, en liten oas av frid och harmoni i närheten av Dubrovnik. Det här området är ett naturskyddat område, med ACI marinan Komolac bara på andra sidan av den här fantastiska viken. I anslutning till Villa Konalic ligger en familjerestaurang där vara gäster njuter av specialiteér från det Kroatiska och Dalmatinska köket. Utanför vårt hus har vi arrangerat en pir och där är det ochså möjligt att hyra en liten båt för våra kära gäster som kan upptäcka omgivningarna och/eller besöka stränder. En lång traditon av högklassig gästservice och nöjda gäster erbjuder vi här på Villa Konalic.

Vi erbjuder våra kära gäster 5 studio lägenheter (2+2) och två rum att hyra. Alla lägenheter är fullt utrustade och smakfullt inredda. Studiolägenheterna består av ett sovrum, kök, vardagsrum och badrum. De flesta lägenheterna har en balkong med en vacker havsutsikt. Rummen kan husera upp till två personer.

Address: Rožat Donji 47, Dubrovnik

web page: Villa Konalić


Apartment Oasis

Apartment Oasis Dubrovnik Apartment Oasis Dubrovnik

Apartment Allegro in Dubrovnik is part of Adora Apartments, a fine selection of 4-star and 3-star apartments in Dubrovnik. Spacious, conveniently located close to beaches around Lapad Bay and presented to high standards Apartment Oasis in Dubrovnik is sure to satisfy visitors demanding quality. This beautiful apartment is air-conditioned, luxuriously furnished and sleeps 6 persons, has open plan living room, a fully-equipped kitchen, 3 bedrooms, 2 bathrooms and a balcony.

Enjoy the Lapad peninsula area with all tourist services within walking distance, visit Old Town Dubrovnik with a regular bus connection as often as you choose.

Address: Kardinala Stepinca 21 A, Dubrovnik

mobile: +385 98 793 468

Check availability: Apartment Oasis


Apartment Nane

Apartment Nane Dubrovnik Apartment Nane Dubrovnik

Apartment Nane finns belägen i närheten av Gamla Stan, Dubrovnik. Från vår terass kan ni njuta av den vackra havsutsikten, tillsammans med en blick på de berömda röda hustaken i Gamla Stan, Dubrovnik och den magiska ön Lokrum. Att bo så nära Gamla Stan i Dubrovnik är ett perfekt val för de som endast önskar bo på några minuter gångavstånd från många monument, gallerier, konserter och andra sightseeing möjligheter. Om ni önskar utforska nattlivet i Dubrovnik kommer ni att uppskatta faktumet att, efter att ha besökt diverse resturanger och caféer, bara ha 5 minuters gångväg till vår lägenhet.

Vi erbjuder våra kära gäster 1 lägenhet (2 personer) att hyra. Den består av ett sovrum, en matsal och ett litet kök kombinerat, badrum och terass. Den är fullt utrustad och smakfullt dekoread. Lägenheten har en egen ingång. Unika panorama utflykter kan göras i vår oldtimer Fiat Ballila cabrio från 1936 ( den enda i sitt slag i Kroatien).

Address: Zagrebačka 36, Dubrovnik

web page: Apartment Nane


House Fascination

House Fascination Dubrovnik House Fascination Dubrovnik

Family House Fascination är ett vackert välbevarat hus i Dubrovnik stil som daterar tillbaks till 1780 och ligger i hjärtat av gamla stan. Den här unika fastigheten har en stor trädgård innanför murarna. En härlig terass i denna trädgård med en utsikt över Gamla stan, tillsammans med en annan terass som skänker svalka, finns tillgånglig för våra gäster. De flesta antika detaljerna har vi bevarat med stor omvårdnad, och gör Family House Fascination till det perfekta stället att tillbringa en oförglömlig semester i Dubrovnik.

Området är lugnt och tyst. Huset är beläget bara några minuter från alla de sevärdheter som finns, gallerier, resturanger, cafeér, stranden Banje och utflyktsmål, gör er vistelse hos oss till en unik reseupplevelse.

Address: Domino 8, Dubrovnik
Senast uppdaterad: 17.3.2023