Hyrbil i Dubrovnik och Kroatien

Search, Compare & Save

Compare prices from leading suppliers and find great deals in over 60000 locations worldwide.

No Hidden Costs - 24/7 Support - Free Cancellation

500+ Trusted Suppliers. Big Brands. Huge Choice. Massive Savings!


Hyra bil i Kroatien

Att hyra bil i Kroatien är ett utmärkt sätt att upptäcka och utforska ställen som ni annars inte skulle ha hittat! Smidigt och bekvämt. De flesta av de större biluthyrnings företagen finns i Kroatien, men du får oftare ett bättre erbjudande om du bokar bil on-line.

Under högsäsong är det stor efterfrågan på hyrbilar (Juli och Augusti) därför är det klokt att boka i tid. Om ni semestrar i Kroatien under denna period, rekommenderar vi er att boka en hyrbil i god tid.


Hyrbil på Färja

Om ni planerar att ta en färja med hyrbil i Kroatien eller utomlands glöm inte att informera er biluthyrning om var bilen ska hämtas eller lämnas! Det borde ingå i priset och inte kosta extra. Resor till och från Dubrovnik med färja - tidtabeller, priser och biljetter


Att åka över gränsen och gränspapper i Kroatien

Om ni har hyrt bil någonannanstans i Europa, var god kolla era försäkringar, många länder är redan inkluderade på det gröna försäkrings kortet, om så är fallet behöver ni inte skaffa något extra gränskontrolls kort.

Om ni hämtar er bil i Kroatien och planerar att köra till Bosnien-Hercegovina och Montenegro ska det inte behövas några gränspappers kort eftersom dessa länder redan är innefattade av det gröna försäkrings kortet.

Senast uppdaterad: 7.2.2023
  • Booking.com