Segling i Dubrovnik och Kroatien

Upptäck Kroatiens hänförande kust

Med sina vackra stränder, otaliga öar, läckra platser för diverse vattensporter och historiska hamnar är det Adriatiska havet idealiskt för en semester till havs.

Author:Ivo Pervan, source: Croatia Tourist Board

Dubrovnik Online kan hjälpa till arrangera seglingsutflykter, tveka inte att kontakta oss för mer information.

Ytterligare info hittar ni också på vår chartersektion för Kroatien och Dubrovnik.


Island hopping

Att besöka öarna i Kroatiens skärgård har blivit omåttligt populärt de senaste åren så med de allmänna färjorna i kombination med busstransport eller egen bil går det lätt. Om du väljer att ” öhoppa” behöver du planera din resväg och det gör du enklast genom att kolla in vår Färjetidtabell över populära router. Lokala färjor kör som oftast mellan Juni-September.

More information, including the most popular 2016 Dubrovnik ferry timetables.


En uppsjö av seglingsmöjligheter i Kroatien

Den bästa tiden att segla i Kroatien är sen vår eller tidig höst då klimatet är passande och mest behagligt. Temperaturen är lite svalare, havet är stilla och vindarna lugnare. Upptäck de oändliga möjligheterna att besöka små kuststäder som Cavtat, mystiska ön Lokrum utanför Dubrovnik, Vela Luka på ön Korcula, Hvar, Lastovo och Vis i Dalmatien. Om du väljer att segla i Istrien i norr glöm inte att besöka skärgården runt det berömda Kornati. Hitta gömda vikar och stränder, ankra någonstans och upplev livsstilen vid Medelhavet.

Kroatien till havs är ett oförglömligt äventyr!


Senast uppdaterad: 17.10.2019
  • Booking.com