Populära utflykter och Gamla stan Dubrovnik Sightseeing turer

Utforska, Upplev och Upptäck !

Den perfekta introduktionen för Dubrovnik och Dubrovnik regionen !

Boka nu och upplev de vackraste platserna i Kroatien på bästa sätt - ni kommer att kunna njuta av mer än ni trodde var möjligt! Ta tillfället och upptäck den spännande och mångfacetterade Dubrovnik regionen med sin fantastiska natur och stränder, staden Dubrovnik som bjuder på alltifrån kultur, bad och gastronomiska upplevelser.

Privata sightseeing turer och strandutflykter för mindre och större grupper eller privat enskild

  • Upptäck och njut av flexibiliteten att se de orörda platserna och de vanliga besökta stråken.
  • Skräddarsydda och handplockade utflyktsmål med erfarna chaufförer
  • Utflykter som passar er tidtabell enligt ankomst och avgång

Speciellt utformade utflykter som passar resenärer på kryssningsfartyg som kommer till Dubrovnik.

Läs våra rekommendationer för Dubrovnik och beställ de bästa privata sightseeing turerna här: Dubrovnik private sightseeing tours


Upplev Dubrovnik och Dubrovnik regionen med privat chaufför, i sällskap av en mycket erfaren guide som kommer att visa er de bästa ställena för oförglömliga upplevelser. Här har ni chansen att skräddarsy er egen utflykt efter intresse och smak, i eget tempo utan stress och i lugn och ro. Besök de mest åtråvärda platserna, lokala sevärdheterna eller skapa din egen utflykt. Ni kan välja att besöka en lokal resturang, en hantverks butik, eller bara strosa i någon gränd. Hel eller halv dags utflykter är idealiska för familjer och mindre grupper som inte vill följa strömmen och de stora turistmassorna. Det är också ett mycket lämpligt val om ni är fysiskt aktiva och söker utmaningar då ni kan sätta ihop egna resor till utflyktsmål som ni sedan kan besöka på egen hand.

Skräddarsydda utflyktsmål och turer som lämpligen passar grupper eller individuella och som önskar se sig omkring på egen hand utan att bli slussade runt av buss i större sällskap.

Dubrovnik online tillåter er att komponera och sätta ihop er egen utflykt, och vi är alltid glada över att kunna hjälpa till med guidning och direktiv.


Senast uppdaterad: 17.10.2019
  • Booking.com