Konst, konstnärer, vernissager och utställningar i Dubrovnik | Kroatisk kultur

Dubrovnik är Kroatiens mest berömda och välbesökta plats, där finns ett stort utbud av kutur i form av konst och gallerier tillsammans med väletablerade lokala konstnärer. Vid sidan av alla monument och historiska platser att besöka bör man hålla koll på Dubrovniks utbud av kulturella evenmang och festivaler.

Dubrovnik Old Town panorama

Utforska den magiska staden Dubrovnik med sina konstgallerier genom att boka en privat sightseeing tur hos oss. Njut av den hänförande utsikten över gamla stan, ön Lokrum och havet. Vandra tillbaka i historian genom sekler, kultur och tradition tillsammans med vår kunninga guide.

Guidade sightseeing turer och turer för mindre, medium och större grupper med privat guide.

  • Valuta för pengarna, anpassad efter er smak
  • Handplockade turer och sightseeing upplevelser
  • Utflykter som utformas och skräddas efter era önskningar

Boka din privata sightseeing tur nu ! Kontakta oss


Modern Art Gallery Dubrovnik

Modern Art Galleri Dubrovnik

Bara en kort promenad från Gamla stan i Dubrovnik ligger detta galleri beläget i Banac Mansion, galleriet har fyra våningar och nio rum som används för utställningar. En ständig utställning innehåller verk av den Cavtat födde Vlaho Bukovac tillsammns med andra interesanta utställare.

Modern Art Gallery Dubrovnik web page


Dulčić, Masle, Pulitika Gallery

Dulčić, Masle, Pulitika Galleri

Det här galleret har fått sitt namn efter en berömd modern konstnär och innehåller kända verk från två sekel. Detta tvåvånings galleri innehar mer än 2,200 verk men alla är inte till beskådning.

Dulčić, Masle, Pulitika Gallery web page


War Photo Limited Dubrovnik

War Photo Limited

Ett okonventionellt tillägg till Dubrovniks konst scen bjuder denna utställning på, War Photo Limited ligger mitt i gamla stan. Galleriet bjuder på foton och bilder tagna av några av de främsta foto journalisterna i världen, och visar deras reflektioner av dagens krig och konflikter i foton.

War Photo Limited web page


Artur Gallery, source: https://dubrovacki.hr

Artur Galleri

Belägen nära Dubrovniks huvudgata, Stradun, hittar man detta mysiga galleri som ständigt förnyar sina utställningar med lokala förmågor. Här finns även konst work-shops, autentiska souvernirer, smycken och album allt med relation till Dubrovnik inne i shopen i galleriet.

Lučarica 1, 20000, Dubrovnik, CroatiaSenast uppdaterad: 17.2.2023
  • Booking.com